Çok Çekici Bir Bayanla Çıkmanın Artıları Ve Eksileri

00:43 Gönderen dexter_fernando

Çok çekici bir bayanla çıkmanın eksileri ve artıları nelerdir?


Dürüst olalım: 21. yüzyılda güzel bir bayan dünyaları elde edebilir gerçekten. Çünkü çok çekici bir bayan için erkekler dili dışarıda dolanan kuklalar gibidir, onlar istediğinde seks yapabilirler, erkekler onların tutkuları için deli gibi para harcamaya her zaman hazırdırlar. Bu bayanlar bir parmağını dahi kaldırmadan bir çok kişinin hayal kurdukları yaşamın tadını çıkarırlar.

Erkekler içinse çekici bir bayanla çıkmanın birçok cazibesi var. Bu bayanlar ilgi çektikleri için onların yanında olmak erkeğe özgüven aşılar, diğer erkekler arasındaki sosyal statüsünü yükseltir, bir erkeğin cinsel yönden daha çekici olmasını sağlar. Bütün bunlar güzel ama çekici olan bu kadınların karanlık bir tarafı vardır. Çok sığı düşünen, dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanmaları ve hatta birçoklarının bencil olması ve vajinalarının altından olduğunu sanan tavırları ve yönlendirmeyi seven yapıları kötü sayabileceğimiz nitelikleridir.

Bu dezavantajlarının yanı sıra çok çekici kadınlar erkeklerin her zaman aradığı tiplerdir. Bu kadınlar sürekli erkeklerin yoğun ilgi bombardımanına tutuldukları için birlikte oldukları erkek konusunda çok seçici olabilirler ki bu da genelde ilk önce zengin sonra yakışıklı olması gibi tercih sıralamasına neden olur.

Peki, eğer çok yakışıklı değilseniz ve cebinizde çok paranız yoksa sizin için bir umut var mı? Belkide bizim vereceğimiz tavsiyelerle aşırı çekici bir kadını tavlamada azımsanmayacak bir şansınız olabilir.

Çok çekici bir bayanla çıkabilmeyi başarmanın anahtarı değişik olmaktan geçiyor. Güzel kızların hepsi birçok şey duymuşlardır o yüzden bir şansınız olmasını istiyorsanız farklı olmanız gerekecek.

İşte çekici bir bayanla çıkmak için neler yapılması gerektiğine dair birkaç örnek:


Ona hiçte önemli biriymiş gibi davranmayın

Onunla konuşurken herhangi biriyle konuşuyormuşsunuz gibi konuşun. Onun inanılmaz göründüğünü gösteren hareketler yapmayın, aşırı hayranlığınızı belli eden bir sürü iltifat etmeyin ve sakın arzulu bir şekilde ona bakmayın. Rahatsız olma olasılığını ortadan kaldırın, güler yüzlü olun ama sanki onun görünüşünü pek umursamıyormuş gibi birazda soğuk davranın. Ne yaparsanız yapın sakın sizinle konuşmak istemediğini düşünmeyin. Çekici bir kıza çıkma teklif etmeniz sanki normal birine teklifte bulunuyormuşsunuz gibi olmalı.

Sakın onunla ilgilenmeyin

Onun tipik bir erkekten beklediği de bu, o yüzden ona önem vermiyormuşsunuz ya da aldırmıyormuşsunuz gibi davranın. Sizinle aynı iş yerinde çalışan, ya da cafe veya spor kulübünde ve sıkça gördüğünüz çekici bir bayan için bu en uygun tekniktir. Eğer ona hiç ilgi göstermezseniz ve açık bir şekilde başka kadınlarla ilgilendiğinizi gösterebilirseniz buna tahammül edemeyecektir çünkü 100 metre çevresindeki bütün erkekler arasında ağzının suyu akarcasına ona bakmayan bir tek sizsinizdir. Biraz şansla sizinle ilgilenmeye başlayacaktır. Ne pahasına olursa olsun ucuz tavlama yöntemlerini kullanmayın.

Ruhunu gıdıklayın

Çok çekici bir bayan korku ve güvensizliği çok uzaklardan hisseder, o yüzden rahat olun, eğlenceli davranın. Çocukça davranışlarla bu bayanı uzun bir süre etkileyebilirsiniz onun birlikte olmuş olduğu erkeklerin bir çoğunda ciddi kişilik problemleri vardır. Bu kadar çekici bir kadınla randevuya çıkmak çok büyük bir ego gerektirebilir.

Onun ilgi alanları ve tutkuları hakkında konuş

Onun aklını kışkırt, diğer erkekler büyük ihtimalle yapmamıştır. Zekasına olan ilgini göster ve onun rahat davranmasını sağla. Kendinde iyi olan şeylerden bahset ama sakın görünüşle alakalı olmasın – sakın onu etkilemek için yalan söyleme.

Sakın iltifat etme

Diğer erkeklerin sıkça yaptıklarını yapıp onu överek göklere çıkartma. Eğer ufak tefek iltifatlarda bulunuyorsan bunu dengeleyecek bir şey söyle. Örneğin çok güzel bir elbise giydiğini ama kız kardeşinde de aynı elbiseden olduğunu söyle. Bu onun iyi bir moda anlayışının olduğunu ama tamamen orijinal olmadığını ifade eder.

Ona senin standartlarına erişemediğini söyle

Ona çıkma teklif etmek istediğini ama onun senin kıstaslarına uygun olmadığını söyle. Onu gerçekten çıldırtacak ve deliye döndürmek istiyorsan ona sadece arkadaş kalmanız gerektiğini söyle.

Onu aramadan önce biraz bekle

Eğer onun telefon numarasını aldıysan en az bir hafta arama ve aradığında da onunla çıkmak için boş bir gününü kolladığını söyle.

Sakın seks için ısrar etme

Bütün her şeyin kendisinde olduğunu biliyor o yüzden onunla birlikteyken senin seks güdümlü olacağını tahmin edecektir. Onu iyice beklet, bu onu çıldırtacaktır.

Sıcak & Soğuk

Eğer hala onunla ilk randevuya çıkmadıysan ona çok arkadaşça davran ve belli dönemlerde soğukça davran. Ya da birkaç kere çıktıktan sonra her şeyi başa sar ve aranızı soğut. Bu onu şaşırtacaktır.

Sürekli tahmin yürütmesini sağlayın

Ana fikir onun dengesini bozmak, ilgisini çekmek ve düşünmesini sağlamak – sizinle dışarıdaki birçok erkekten farklı olduğunuz için zaman geçirmek istemesini sağlayın. Unutmayın: Sakın gardınızı düşürmeyin, onu ne kadar çok istediğinizi gösterdiğiniz saniyede kendisinin kontrolü ele aldığını hisseder ve her şey biter. Yani biraz farklılık yaratıp, çekici bir bayanın yaşamına taze bir soluk getirebilir ve kendinizi bile şaşırtabilirsiniz belkide onun aradığı taze hava sizsiniz. Tabii ki sihirli cazibe değil , ve kesinlikle her zaman işe yaramayacaktır. Çok çekici bir bayandan randevu koparmak kuşkusuz çok az kişinin oynayabileceği bir oyun olabilir. Ama bir kere o şansı yakalar ve değerlendirebilirseniz, hayatınız boyunca çok güzel bir ilişkiniz olabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder